Vermeersch Hifi TV BVBA
Lijnen van Art Sound
Basic
Een bescheiden, efficiënte luidspreker. Niet te groot, niet te klein. Past in elke omgeving, produceert de juiste klankkleur. Is betaalbaar en heet: BASIC. Deze reeks van ArtSound doet het opvallend goed bij een breed publiek dat muziek hoorbaar wil laten weerklinken. Dat kan in de huiskamer, maar net zo goed op een andere plek. Net doordat BASIC een eenvoudig en tijdloos design heeft, zijn de luidsprekers nagenoeg overal perfect inpasbaar.
Flat
Deze luidspreker hoor je. Maar je ziet hem nauwelijks. Het frame van de Flat-serie is 1 millimeter breed en 4 millimeter dun en voelt aan als zijde wanneer je erover wrijft. Deze luidspreker trakteert je op een opmerkelijk warme klank. Sobere essentie dus, maar tegelijk een kwalitatieve topper. Je installeert de Flat in een handomdraai: hij klikt zichzelf vast met de regelschroeven, de grill bevestig je magnetisch.
Happi
Happi is Fins voor open, zuurstof. De Happi luidsprekers kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze designreeks heeft een uiterst dun chassis. Dankzij de ingebouwde magneten trekt de grille de strakke vormgeving door.
Intiimi
Intiimi, Fins voor puurheid, is het DNA van deze nieuwe high-end inbouw-reeks. Na jaren van ontwikkeling werden grenzen compromisloos verlegd. Het Intiimi-design werd herleid tot de essentie: een frameloze grille, gebald in een kader van amper 1 mm. Een wereldprimeur voor speakers met dergelijk vermogen. Hierachter ontdekt de liefhebber een pak technisch vernuft, met dubbele filters, gemonteerd op een gepatenteerde® ophanging. Het resultaat is een puur klanktimbre met een akoestisch vermogen op wereldniveau
Outsiders
Met de “outsiders” van ArtSound kun je muziek beluisteren in open lucht, ongeacht het weer.
Waterproof
In ruimtes zoals een zwembad of buiten is de luchtvochtigheid vaak extreem, of zijn temperatuurschommelingen groot. Daarvoor hebben we de waterproof inbouwluidsprekers in ons gamma zitten. Deze speakers zijn ontwikkeld op maat van vochtige ruimtes en vooral openluchtomgevingen. Elk onderdeel is vochtbestendig en wordt niet beïnvloed door hoge of lage temperaturen. Waterproof luidsprekers hebben een groter spreidingsdifferentieel, waardoor de muziek verder draagt en geschikt is voor luistergebruik. In deze reeks hebben we twee ronde inbouwluidsprekers en één vierkante variant beschikbaar. Opgelet: voor gebruik binnen raden we doorgaans luidsprekers uit de X-tended reeks aan.
  Maak een afspraak!