27 jan '21

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
VISION / TV >> Televisie >> Loewe >> bild s.77 OLED
Loewe bild s.77 OLED
PDF pagina


Productbeschrijving:

Aanzetten, wegdromen. bild s. OLED is fascinerend anders: knallende kleuren, overweldigend realistische beelden, zelfs bij snelle bewegingen. Een voetbalwedstrijd bekijken alsof u aan de zijlijn staat? Een detective in de donkerste nacht? Met OLED zit u niet op de eerste rij, maar er middenin.Aantrekkelijke beeldenHet vlijmscherpe 77-inch OLEDdisplay van de nieuwste generatie geeft het extravagant uitgeruste luxe model bild s.77 visueel verbluffende momenten in Ultra HD-resolutie. De belangrijkste standaarden voor hoog dynamisch bereik HDR10, HLG en Dolby Vision ontbreken niet, evenals Loewe’s Instant Channel Zapping voor ultrakorte schakelreactietijden.DesignDe Loewe bild s.77 is royaal voorzien van aansluitingen. De achterzijde van de grote Loewe bild s is bekleed met de Loewe Smart Cover in exclusief grafietgrijs. Hierdoor krijgt het toestel een stijlvol 360 graden design dat wordt gekenmerkt door tijdloze elegantie en kan het overal in de kamer worden geplaatst.Geluid als een ervaringDe bild s.77 is uitgerust met kinematics en is verantwoordelijk voor het Loewe Magic Moment. Dit tilt automatisch het scherm op wanneer het wordt geactiveerd en geeft zicht op de zeer sonore soundbar. Uitgerust met tien naar voren gerichte drivers en een totaal vermogen van 120 watt. 


€ 14999,-
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Ambilight :
Beelddiagonaal (cm) :195 cm
Beelddiagonaal (inch) :77 inch
Bluetooth :
Breedte :172,3 cm
Curved TV :
Diepte :5,5 cm
Dubbele HD tuner :
Ether (DVB-T) :
Ether (DVB-T2) :
Geschikt voor 3D :
HDR-formaten :Dolby Vision , HLG , HDR10
HDR-ondersteuning :
Hoogte :102,4 cm
Kabel (DVB-C) :
Kleur :Zwart
Satelliet (DVB-S2) :
Schermresolutie :3840 x 2160 (Ultra HD 4K) pixels
Smart TV :
Smart TV platform :Loewe OS
Type backlight :Self-emitting (OLED)
Type TV :OLED
Uitgangsvermogen (totaal) :120 W
Wi-Fi :
Geïntegreerde soundbar :
PDF pagina print deze pagina

Nieuwsberichten

LG oled tv’s en Xbox prijzen mekaar aan voor de ultieme next-gen game-ervaring

Nieuwsbericht December 2020

LG Electronics en Xbox gaan een exclusieve samenwerking aan om de game-ervaring van de Xbox Series X-console in onder andere België en Nederland te versterken.

lees meer
Review Samsung 8K QLED TV Q950TS

Nieuwsbericht November 2020

De 8K tv Q950TS demonstreert dat Samsung op het toppunt van zijn kunnen is wat betreft de QLED tv’s. De beelden zijn ontzettend gedetailleerd, de processor maakt 4K-beelden nog iets beter, de zwartniveaus staan bijna op de hoogte van de rivaliserende oled tv’s en bovendien is de Q950TS een ideale metgezel voor de nieuwste lichting spelconsoles.

lees meer