21 sep '19

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
AUDIO / HIFI >> Soundbar >> Samsung >> Samsung by Harman Kardon HW-Q90R
Samsung Samsung by Harman Kardon HW-Q90R
PDF pagina


Productbeschrijving:

Overweldigend 7.1.4ch-geluidDe soundbar zorgt voor een bioscoop-surroundervaring in je woonkamer. Laat je omringen door geluid dankzij de speakers met op- en zijwaartse geluidsrichting die je een 7.1.4ch-geluidservaring garanderen. Met object-based geluid zoals Dolby Atmos, DTS: X geniet je van adembenemend entertainment.Opwaarts gericht geluidDankzij de krachtige geluidsgolven die terugkomen vanaf het plafond, lijkt het geluid je te overspoelen. De adembenemende overheadsound zorgt voor een bioscoopervaring in je eigen huiskamer.Zijwaarts gericht geluidDankzij de zijwaarts gerichte speakers aan de uiteinden van de soundbar, word je volledig ondergedompeld in geluid. Vanuit alle kanten en hoeken.Inclusief draadloze, naar boven gerichte achterspeakerHet geluidssysteem bevat ook 2 draadloze achterspeakers die het geluid opwaarts verspreiden en jouw ultieme surround sound cinema-ervaring compleet maken. Dankzij de draadloze achterspeakers geniet je nog meer van je favoriete entertainment.Je hoort meer met Adaptive SoundDe soundbar maakt gebruik van krachtige AI om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.


Samsung: Cinematic cashback
actie
€ 1499,-
Cashback:  - € 250,-  =  € 1249,-
Ontvang tot 250 euro terugbetaald bij aankoop van een Q Series Cinematic Soundbr
 (Geldig tot 30/09/2019)
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Afstandsbediening :
Bluetooth :
Chromecast :
Draadloze subwoofer :
Frequentiebereik :34-17000 Hz
Kleur :Zwart
Spotify Connect :
Smart home platform :Amazon Alexa
Streaming muziekdiensten :
Losse subwoofer :
Type speaker :Soundbar
Uitgangsvermogen (totaal) :512 W
Wi-Fi :
Aantal HDMI-uitgangen :2
Aantal HDMI-ingangen :1
Surroundformaten :DTS-X , Dolby Atmos
PDF pagina print deze pagina

Nieuwsberichten

Samsung met kleinste 8K tv tot op heden

Nieuwsbericht September 2019

Op de IFA 2019 voegt Samsung een kleinere 8K tv toe aan de Q950-reeks. Het model meet 55-inch en krijgt een richtprijs van 3999 euro.

lees meer
Dit zijn de oled televisies van LG voor 2019

Nieuwsbericht April 2019

De voorbije weken heeft LG zijn nieuwe line-up van oled televisies voor 2019 uitgerold. Het gaat over de televisiereeksen W9 (model 77/65W9), E9 (model 65/55E9) en C9 (model 77/65/55C9).

lees meer