22 feb '20

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
AUDIO / HIFI >> Soundbar >> Samsung >> Samsung by Harman Kardon HW-Q90R
Samsung Samsung by Harman Kardon HW-Q90R
PDF pagina


Productbeschrijving:

Overweldigend 7.1.4ch-geluidDe soundbar zorgt voor een bioscoop-surroundervaring in je woonkamer. Laat je omringen door geluid dankzij de speakers met op- en zijwaartse geluidsrichting die je een 7.1.4ch-geluidservaring garanderen. Met object-based geluid zoals Dolby Atmos, DTS: X geniet je van adembenemend entertainment.Opwaarts gericht geluidDankzij de krachtige geluidsgolven die terugkomen vanaf het plafond, lijkt het geluid je te overspoelen. De adembenemende overheadsound zorgt voor een bioscoopervaring in je eigen huiskamer.Zijwaarts gericht geluidDankzij de zijwaarts gerichte speakers aan de uiteinden van de soundbar, word je volledig ondergedompeld in geluid. Vanuit alle kanten en hoeken.Inclusief draadloze, naar boven gerichte achterspeakerHet geluidssysteem bevat ook 2 draadloze achterspeakers die het geluid opwaarts verspreiden en jouw ultieme surround sound cinema-ervaring compleet maken. Dankzij de draadloze achterspeakers geniet je nog meer van je favoriete entertainment.Je hoort meer met Adaptive SoundDe soundbar maakt gebruik van krachtige AI om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.


€ 1299,-
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Afstandsbediening :
Bluetooth :
Chromecast :
Draadloze achterluidsprekers :
Draadloze subwoofer :
Frequentiebereik :34-17000 Hz
Kleur :Zwart
Smart TV :
Spotify Connect :
Smart home platform :Amazon Alexa
Streaming muziekdiensten :
Losse subwoofer :
Type speaker :Soundbar
Uitgangsvermogen (totaal) :512 W
Wi-Fi :
Aantal HDMI-uitgangen :1
Aantal HDMI-ingangen :2
Surroundformaten :DTS-X , Dolby Atmos
PDF pagina print deze pagina

Nieuwsberichten

Kantelbare Sero televisie van Samsung komt naar Europa

Nieuwsbericht Februari 2020

Samsung timmert al enkele jaren hard aan de weg om het segment van de lifestyle televisies populairder te maken. De designtelevisies Serif en The Frame zijn de meest bekende proposities en dit jaar krijgen ze het gezelschap van de Sero, een televisie die je verticaal kan laten kantelen, en waardoor je beter verticale content van een smartphone kan bekijken.

lees meer
XH95 en XH90 zijn nieuwe topmodellen lcd led televisies voor Sony in 2020

Nieuwsbericht Januari 2020

De 4K televisies in de XH95 en XH90 reeksen maken gebruik van een full array led-paneel en hebben afmetingen van 49-inch tot 85-inch.

lees meer
LG maakt wasmachine slimmer met AI

Nieuwsbericht September 2019

De nieuwe wasmachines met ThinQ AI optimaliseren het wasprogramma op basis van het wasgoed. De wasmachines zijn nu al verkrijgbaar in Belgiƫ.

lees meer