4 aug '20

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
HUISHOUDELEKTRO >> Wasmachine >> LG >> FH17KG
LG FH17KG
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques


Productbeschrijving:

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.True Steam™ 99,9% Minder allergenen3-in-1 True Steam™ : Allergy Care verwijdert tot 99,9 van de allergenen in kleren en doodt bacteriën. Steam Refresh verfrist de kleren in 20 minuten voor minder kreukels en geuren. Steam Softener™ maakt gebruik van 100 stoom, zonder chemische toevoeging. Ideaal voor babykleding en mensen met een gevoelige huid.6 Motion DD Optimale zorg voor stoffen6 Motion Direct Drive beweegt de trommel in verschillende richtingen, gebaseerd op het geselecteerde wasprogramma. Zes soorten bewegingen en een gecontroleerde centrifugesnelheid door de Inverter Direct Drive zorgen samen voor betere wasprestaties, zodat je meer uiteenlopende stoffen met minder schade aan de stof kunt wassen.SmartThinQ™ Slim gebruik maken van je tijdHigh-tech-LG Smart ThinQ™ wasmachines hebben nu Wi-Fi-connectiviteit. Met Starten op Afstand kun je op elk moment je was doen, waar je ook bent. Met Download Programma download je tot maar liefst 20 wasprogramma's die jaarlijks worden bijgewerkt. Smart Diagnosis geeft snel informatie bij problemen, zodat deze opgelost kunnen worden.


€ 1199,-
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Beveiliging tegen waterschade :
Breedte :70 cm
Diepte :64 cm
Droogresultaat :A
Eindsignaal programma :
Energieklasse :A++
Geluidsniveau centrifugeren :78 dB(A)
Geluidsniveau wassen :58 dB
Gewicht :93 kg
Hoogte :85 cm
Jaarlijks waterverbruik :15950 Liter
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Nachtprogramma :
Trommelreiniging :
Trommelverlichting :
Uitgestelde start :
Warmwateraansluiting :
Wasresultaat :B
Wi-Fi :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Jaarlijks elektrisch verbruik :442 kWh
Type wasmachine :Frontlader
Aantal programma's :14
Antikreuk / Makkelijk strijken :
Antivlekkenfunctie :
Stoomfunctie :
Trommelinhoud :17 kg
Zwiersnelheid (maximaal) :1400 t/min
Wasprogramma's :Katoen , Synthetisch
Speciale wasprogramma's :Allergie/Hygiëne , Beddengoed , Gemengde kleding , Sportkleding , Donker , Jeans
Koolborstelloze motor :
PDF pagina print deze pagina
Hebt u ook gedacht aan :

Nieuwsberichten

Review LG OLED65GX oled tv

Nieuwsbericht Juni 2020

De GX brengt wat meer nuances aan in donkere beelden, en verfijnt verder de HDR-weergave. Dat alle HDMI-aansluitingen van het type 2.1 zijn maakt de tv bovendien klaar voor de nieuwste generatie spelconsoles. En speelt dat kabelkluwen of een hinderlijke tafelvoet je parten, of wens je de oled tv vlak tegen de muur te hangen, dan is deze GX de beste keuze onder oled tv’s die je in 2020 kan maken. De iets hogere prijs ten opzichte van de CX moet je er wel bijnemen.

lees meer
Productie televisies Loewe herstart met handgemaakte oled-modellen

Nieuwsbericht Mei 2020

Na de overname door Skytec Group Ltd. laat Loewe nu weten dat de productie van televisies opnieuw is gestart in het Duitse Kronach.

lees meer
Dit zijn de Sony televisies voor 2020

Nieuwsbericht Februari 2020

Nu we de nieuwe televisies van Sony voor 2020 live konden aanschouwen tijdens de Sony Dealerdays, kunnen we een beter overzicht geven van de nieuwe functies en wat ze inhouden.

lees meer
Kantelbare Sero televisie van Samsung komt naar Europa

Nieuwsbericht Februari 2020

Samsung timmert al enkele jaren hard aan de weg om het segment van de lifestyle televisies populairder te maken. De designtelevisies Serif en The Frame zijn de meest bekende proposities en dit jaar krijgen ze het gezelschap van de Sero, een televisie die je verticaal kan laten kantelen, en waardoor je beter verticale content van een smartphone kan bekijken.

lees meer