25 jan '20

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
FOTO >> Camera Accessoire >> Sony >> CLM-FHD5
Sony CLM-FHD5
PDF pagina


Productbeschrijving:

Compact Full HD-compatibel scherm type 5.0Voor optimale hulp bij opnamenHet lcd-scherm CLM-FHD5, met functies zoals vergroting en peaking voor nauwkeurige scherpstelling, valse kleur en videoniveaumarkering voor hulp bij het aanpassen van de belichting, en S-Log-weergaveondersteuning voor extra betrouwbare opnamen, werkt op hetzelfde type batterijen als camera's, wat handig is bij buitenopnamen.Full HD-weergaveDe CLM-FHD5 geeft glasheldere beelden in Full HD-resolutie (1920 x 1080) weer, waardoor u de scherpstelling goed kunt controleren.Een grote verscheidenheid aan hulpfuncties bij opnamenDe CLM-FHD5 omvat een scala aan hulpfuncties voor geslaagde foto- en filmopnamen. Deze functies zorgen ervoor dat u zorgvuldig kunt scherpstellen, beelden op uw eigen wijze kunt belichten, precies kunt zien wat u opneemt bij beelden met een laag contrast en nog veel meer, met extra veel details.Handige functies voor nauwkeurig scherpstellenOm de scherpstelling te controleren kunt u de normale weergave 3x tot 6x vergroten. Ook kunt u de peaking-functie gebruiken om automatisch te bepalen welke delen van de foto relatief scherp zijn.Valse kleurMet de functie valse kleur wordt het niveau van videosignalen van alle beeldgegevens weergegeven als kleurendistributie, om u te helpen de belichting precies in te stellen.


€ 750,-
vergelijk  vergelijk
PDF pagina print deze pagina

Nieuwsberichten

Samsung Galaxy XCover Pro kan tegen stootje

Nieuwsbericht Januari 2020

De smartphone mikt op bedrijven waar een ongelukje met de smartphone snel is gebeurd.

lees meer
HDR10+ krijgt meer ondersteuning via Google Play Films en op AV-receivers

Nieuwsbericht Januari 2020

HDR10+ krijgt er een stevige bondgenoot bij. Zo zal Google Play Films & TV de dynamische HDR-standaard gaan aanbieden op bepaalde films.

lees meer
Snapdragon 865 telefoonchip belooft 5G, 8K en Dolby Vision

Nieuwsbericht December 2019

De nieuwste chip van Qualcomm zal de kwaliteit van video-opnames met een smartphone een stevige boost geven. Een 5G-modem wordt een verplichting.

lees meer
LG G8X ThinQ smartphone krijgt hoesje met extra scherm

Nieuwsbericht September 2019

Op IFA zagen we dit jaar heel wat nieuwe smartphones passeren, maar de meest opvallende moet wel de LG G8X ThinQ zijn. Dankzij een speciaal hoesje kan je twee schermen naast elkaar gebruiken.

lees meer