13 aug '20

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
FOTO >> Camera Accessoire >> Sony >> CLM-FHD5
Sony CLM-FHD5
PDF pagina


Productbeschrijving:

Compact Full HD-compatibel scherm type 5.0Voor optimale hulp bij opnamenHet lcd-scherm CLM-FHD5, met functies zoals vergroting en peaking voor nauwkeurige scherpstelling, valse kleur en videoniveaumarkering voor hulp bij het aanpassen van de belichting, en S-Log-weergaveondersteuning voor extra betrouwbare opnamen, werkt op hetzelfde type batterijen als camera's, wat handig is bij buitenopnamen.Full HD-weergaveDe CLM-FHD5 geeft glasheldere beelden in Full HD-resolutie (1920 x 1080) weer, waardoor u de scherpstelling goed kunt controleren.Een grote verscheidenheid aan hulpfuncties bij opnamenDe CLM-FHD5 omvat een scala aan hulpfuncties voor geslaagde foto- en filmopnamen. Deze functies zorgen ervoor dat u zorgvuldig kunt scherpstellen, beelden op uw eigen wijze kunt belichten, precies kunt zien wat u opneemt bij beelden met een laag contrast en nog veel meer, met extra veel details.Handige functies voor nauwkeurig scherpstellenOm de scherpstelling te controleren kunt u de normale weergave 3x tot 6x vergroten. Ook kunt u de peaking-functie gebruiken om automatisch te bepalen welke delen van de foto relatief scherp zijn.Valse kleurMet de functie valse kleur wordt het niveau van videosignalen van alle beeldgegevens weergegeven als kleurendistributie, om u te helpen de belichting precies in te stellen.


€ 750,-
vergelijk  vergelijk
PDF pagina print deze pagina

Nieuwsberichten

Vijf nieuwe Samsung gadgets op Galaxy Unpacked-event

Nieuwsbericht Augustus 2020

Onder meer de Note 20 Ultra en Tab S7 werden aangekondigd op dit eerste virtuele Galaxy-event voor Samsung. Rode draad is de nieuwe trendkleur Mystic Bronze en stevige prijzen voor de topmodellen.

lees meer
48 inch oled tv van LG arriveert in juni

Nieuwsbericht Mei 2020

Het is bijna zover. LG’s eerste 48 inch oled tv komt er aan in juni. De richtprijs van de OLED48CX6 bedraagt 1699 euro.

lees meer
Dit zijn de Sony televisies voor 2020

Nieuwsbericht Februari 2020

Nu we de nieuwe televisies van Sony voor 2020 live konden aanschouwen tijdens de Sony Dealerdays, kunnen we een beter overzicht geven van de nieuwe functies en wat ze inhouden.

lees meer