28 nov '20

Merken

Producten Promotie-folder Promotie-acties
Ecocheques
Cadeaubon
AUDIO / HIFI >> Platenspeler >> Sony >> PS-HX500
Sony PS-HX500
PDF pagina


Productbeschrijving:

Platenspeler met mogelijkheid om hi-res audio te rippenMuziek zoals de artiest die bedoeldeGeniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.Analoge muziek in zuiverste vorm digitaal vastgelegdPlatenspeler voor het afspelen van lp's en voor opnamen in hi-resBlaas uw analoge meesterstukken nieuw leven in met DSD. Sluit gewoon de PS-HX500-platenspeler via USB aan op uw pc, speel een lp af en leg elk aspect daarvan vast met oorspronkelijke DSD 5,6MHz-conversie. Zet uw kostbare lp-verzameling om naar hi-res audio, luister er op uw Walkman naar als u op stap bent of ga heerlijk in uw luie stoel zitten en geniet van uw lp's.Draagbare langspeelplaten in hi-res audioZet uw platen om in hoogwaardige digitale muziekbestandenDe PS-HX500 is voorzien van een hoogwaardige A/D-converter. Sluit de platenspeler gewoon via een USB-kabel aan op uw pc en leg uw platen vast als hi-res audionummers. Dit is een uitstekende manier om een back-up te maken van uw kostbare platenverzameling of om buiten naar uw muziek te luisteren op uw Walkman.Maak uw platen klaar voor onderwegDe kwaliteit van langspeelplaten, zonder het gedoeU kunt altijd en overal, of u nu thuis, buiten of in uw auto bent, met digitaal gemak genieten van het authentieke geluid van lp's met al hun warmte en vloeiendheid.


€ 500,-
vergelijk  vergelijk

Eigenschappen:


Breedte :43 cm
Diepte :36.6 cm
Gewicht :5,4 kg
Hoogte :10.4 cm
Kleur :Zwart
Met cartridge? :
Ingebouwde voorversterker :
USB-aansluiting :
Toerental platenspeler :33 rpm , 45 rpm
Aandrijving draaitafel :Belt Drive
PDF pagina print deze pagina
Hebt u ook gedacht aan :

Nieuwsberichten

Samsung Galaxy S20 FE: goedkoper en kleurrijker

Nieuwsbericht September 2020

Met de FE maakt Samsung zijn topsmartphone iets toegankelijker dankzij een richtprijs vanaf 649 euro. De Koreanen maakten van de gelegenheid gebruik om zes frisse kleurtjes te introduceren.

lees meer
Sony WH-1000XM3 vs Sony WH-1000XM4: wat zijn de verschillen?

Nieuwsbericht Augustus 2020

Sinds half augustus week ligt de vierde generatie van Sony’s beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon in de winkels, de WH-1000XM4. Zijn voorgangers scoorden elk jaar bijzonder hoge scores in onze (en andere) reviews. Loont het de moeite om voor het (duurdere) nieuwste model te kiezen of haal je nog snel de oudere hoofdtelefoon in huis?

lees meer